Sharing is caring!

Onlangs hebben wij de S-Charge multifunctional battery case binnengekregen. De S-Charge is zeer interessant om extra batterij capaciteit te krijgen voor je Switch. Dit wel tot 10 uur extra speeltijd!

S-Charge Switch

De 10 uur extra speeltijd is wel afhankelijk van instellingen en wat je exact aan het doen bent. Maar vooralsnog is dit wel behoorlijk extra speeltijd natuurlijk dan standaard. Wij zijn er te spreken over de extra inhoud die mee wordt geleverd. In de doos vinden we:
– Battery case
– 3x screen protector
– Tas om o.a. je Switch en 8 games in te vervoeren
– USB-C kabel

S-Charge

Het enige waar je even op moet letten is dat het niet heel eenvoudig is om een spel eruit te halen indien de switch vast zit in de houder. Wellicht dat wij het niet goed deden of dat het in het begin wat stroef gaat? In ieder geval mag dat de pret niet drukken want wat een geweldig product is dit! Het bied extra bescherming en een extra batterij voor je switch of mobiel , wat wil je nog meer?

Oplaadkabel te strak tegen de joycon aan. Let dus goed op!

Daarnaast kun je 1 gamecard opbergen wat extra gemak biedt in plaats van het meeslepen van de originele doosjes.

Let ook even op dat de oplaadkabel straks tegen de joycon aan zit, ons advies is om de battery pack eerst op te laden en dan je Switch erin te doen.
Tijdens het spelen kan je ook eventueel andere apparaten opladen zoals je mobiele telefoon.

Al met al een degelijk apparaat en waard voor je geld. Ben je op zoek naar meer batterij capaciteit en bescherming? De S-Charge is dan zeker wel aan te raden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *